Főoldal BEMUTATKOZUNK Magyar  English  Français  Deutsch  

Bemutatkozunk

Irodánk alapítója Dr. Vilmányi Ágnes 1993. óta foglalkozik adóügyekkel, ekkor pályáját a Székesfehérvári adóhivatalban kezdte. Irodánk vállalkozók és vállalatok adóellenőrzések során történő képviseletére és bármilyen adózással kapcsolatos probléma megoldására szakosodott, amely irodánk tevékenységének közel 90%-át adják, ezért az adójogi szakterületen rendkívül nagy, kiemelkedő mértékű adózási tapasztalatot szereztünk. Az adójogi területen a vállalatokon, vállalkozásokon túl szívesen nyújtunk segítséget ügyvédi irodáknak és könyvelőknek illetve könyvvizsgálóknak is.
Irodánk elsődleges szolgáltatásai: Adóellenőrzés (céges), vagyonosodási vizsgálat, visszaigénylendő áfa, beragadt áfa amit nem akar az adóhivatal visszautalni, jövedéki ügyek, szerződések adójogi megítélése, felszámolás, könyvvizsgálati és adójogi cégátvilágítás… Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére

További oldalainkon számos hasznos adózási tudnivalót olvashat ingyen, regisztráció nélkül. Adóügyi megoldások
Ingyen feliratkozhat adójogi hírlevelünkre amellyel ígérjük nem zaklatjuk minden pillanatban, viszont hasznos információkat nyerhet, melyben megosztjuk adóeljárási gyakorlati tapasztalatainkat, tapasztalt adózási problémákra hívjuk fel a figyelmüket, akárcsak adójogi blogunkban (A Dr. Vilmányi Adószakértő Iroda adójogi blogja). Ezen szolgáltatásaink általános tájékoztató jellegűek és ingyenesek. Amennyiben konkrét problémájával kérdésére azonnali megoldást keres az elérhetőségeinken vagy ide kattintva vegye fel velünk a kapcsolatot. Árajánlat kérése az ügyében tanácsadás nélkül díjtalan.

Adóügyét nálunk kiemelten kezeljük, adóhivatalban dolgozott kollégáink napi kapcsolatban vannak Önnel, bármikor fordulhat hozzánk. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy ügyében a lehető legjobb eredményt érjük el, amiért energiát és erőfeszítést nem kímélve bármeddig hajlandóak vagyunk elmenni a jog legális keretein belül. Megszerzett tapasztalatunk mellett is számunkra minden ügy kihívás. Mi nem fogjuk azt mondani Önnek, hogy nincs mit tenni a NAV-nak igaza van vagy lapuljon nyugodtan mert az a legjobb amit tehet, miközben az Ön idegeit őrli az adózási problémája. Természetesen soha nem javasolunk olyat ami az Ön kárát eredményezi és nem ígérünk teljesíthetetlent. Elmondhatjuk, hogy tanácsadásunkat a legtöbben kiemelkedő tájékoztatásnak és maximális hozzáállásnak minősítették, melyre büszkék vagyunk!

Ez a fejezet az Ön számára nyújt eligazodást irodánkkal kapcsolatosan. Információt szolgáltat arról, hogy mely területeken tudjuk elősegíteni vállalata fejlődését szakmai tudásunkkal; megtudhatja kik azok akik mindezt megvalósítják; láthatja irodánk kiemelkedő technikai felszereltségét; végig követheti irodánk fejlődését és szakmai kompetenciánk bővülését, annak érdekében hogy Önöknek a legteljesebb szolgáltatást nyújtsuk.

Mi annak a lehetőségét nyújtjuk az Ön számára, hogy minden idejét a cége valóságos ügyeire fordítsa!